13-05-07

Magiër

Door tijdgebrek kom ik er de laatste tijd amper nog aan toe zelf stukjes te schrijven voor deze blog. Misschien moet ik mij voorlopig even beperken tot het weergeven van merkwaardige berichten uit de media.

Zoals dit hieronder, uit de Volkskrant van 9 mei:

 

Tien jaar cel voor gijzelen vrouw in hennepkwekerij

ANP

ROTTERDAM - De man die bijna drie jaar lang een vrouw vasthield en verkrachtte in een hennepkwekerij in Rotterdam, heeft woensdag tien jaar celstraf opgelegd gekregen.

Volgens de rechtbank heeft Hassan B. een grove inbreuk gemaakt op de lichamelijke integriteit, de persoonlijke levenssfeer en de bewegingsvrijheid van de vrouw.

De officier van justitie had twaalf jaar cel geëëist voor vrijheidsberoving, verkrachting, ook van een andere vrouw, bedreiging, mishandeling en de hennepteelt. De merkwaardige zaak is des te opvallender omdat de verdachte een vriendelijke, rustige man is.

Volgens buurtbewoners is hij een magiëër die aan Marokkaanse voodoo doet. De rechter sprak Hassan B. vrij van de verkrachting van de andere vrouw, wegens gebrek aan bewijs.

 

 

“De zaak is des te opvallender omdat de verdachte een vriendelijke, rustige man is. Volgens buurtbewoners is hij een magiër die aan Marokkaanse voodoo doet.”

 

Wat kan de betekenis zijn van deze informatie? Intrigerend.

13:10 Gepost door durieux in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: media |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.