05-06-07

Weg met de post ! (3)

De Europese Commissie is de laatste stap aan het zetten op weg naar de volledige 'liberalisering'van de postmarkt. Haar voorstel is om vanaf 1 januari 2009 ook bij de ‘kleine’ poststukken vrije concurrentie toe te staan.

Dit is het laatste domein dat nog niet geliberaliseerd is. Europese vakbonden van postmedewerkers vinden dit te ver gaan, en organiseren een Europese petitie tegen deze stap. Als deze Europese richtlijn wordt aanvaard, aldus de bonden, betekent dat een groot verlies aan banen, prijsverhogingen en een dreigend verlies aan kwaliteit van postdiensten.

Op 6 juni organiseren de vakbonden een actiedag om deze boodschap over te brengen aan de Europese leiders. Leden van UNI (de mondiale vakbondsorganisatie waar postbonden ook bij aangesloten zijn) zullen bovendien in Frankfurt een boodschap afleveren bij het Duitse EU-voorzitterschap.

Rolf Büttner van UNI liet weten dat er geen voordelen zijn die pleiten voor liberalisering van de markt voor kleine poststukken. “Er zullen minder postkantoren zijn, minder brievenbussen, en een slechtere dienstverlening voor mensen die buiten de drukstbevolkte gebieden wonen. Ook zullen veel banen van postmedewerkers verloren gaan.”

U kunt de petitie tekenen op http://www.sosposte.eu/index.php?p=0&l=1

20:12 Gepost door durieux in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) | Tags: europa, vrije markt |  Facebook |

Commentaren

Hey!!!
Could a widely used treatment for depression be a remedy for osteoporosis? online order
Bye !!
____________________________
online buy :)

Gepost door: samples1 | 13-07-10

redtube
juuueuye3 3 hh3hdh3ed h3hwwedh3hd3 3hed3edh3w

Gepost door: hetraifaer | 13-07-10

http://dress-soul.ru/index.php?categoryID=9092 -Nash Internet magazin predostavljaet ogromnoe raznoobrazie klubnoj odezhdy, zhenskaja i muzhskaja odezhda, futbolki, rejv odezhdu, a tak zhe cvetnye prikol'nye futbolki i majki, kofty s dlinnym rukavom, klubnye tolstovki, plat'ja, jarkie muzhskie zhiletki, panamki, archetypal'nye shtany, cvetnye sumki, klubnuju atributiku dlja raznoobraznyh tematicheskih vecherinok.Aksessuary.Chasy,soks,bejdzh.

Gepost door: dress | 12-04-11

De commentaren zijn gesloten.